Impreuna pentru Ucraina!
Iată un scurt raport cu activitatea Asociației Voluntarilor Gălățeni de când a început această nenorocire. Tot ce am făcut a fost să ajutăm refugiații cu care am intrat în contact și vom continua sa facem asta.
Am ajutat la cazări atât publice cât și cele private sute de oameni.
Am donat către Căminele de studenți unde sunt cazați refugiații 8 tone de alimente, haine, pături, saltele, perne, scutece de unica folosita și șervețele umede, produse de igiena sau de îngrijire. (foarte multe primite din donații).
Am ajutat la deschiderea unui centru de informare în Giurgiulesti format în totalitate din voluntari.
Voluntarii noștri ajuta cu traducerea sau cu primirea refugiaților, pregătesc sandwich-uri, ceai, cafea etc. Acolo refugiații primesc cele necesare pentru ei și copiii lor, au o camera unde se pot încălzi, odihni și primi informații. De acolo ii transportam cu mașinile proprii către locurile de cazare, la gara sau la firmele care asigura transport intern sau internațional.
Am organizat permanenta 24/24 la acest centru.
În orice moment avem minim 4 traducători voluntari, restul fiind personal voluntar pentru triaj, șoferi sau voluntari are încearcă sa rezolve problemele refugiaților.
Am avut voluntari încă din prima zi in căminele studențești, voluntari care gestionau sau ajutau cu trierea alimentelor, hainelor, pregătirea meselor sau traduceau însă pentru moment am hotărât sa ne retragem de acolo.
Intenționăm, in limita posibilităților sa pregătim încă un centru de permanenta în Vama Oancea. Va vom tine la curent cu noutățile.
INFORMAȚII SAU ORICE FEL DE SOLICITARE WAPP
0757.57.25.33 - Cristian Maxim
0755.82.02.35 - Andrei Catrinoiu
(și dacă vreți sa ajutați și noi sa centralizam și dacă vreți ca noi sa ajutam refugiați cu care voi sunteți în contact )
CEI CARE VOR SA DONEZE BANI POT TRANSFERA ÎN CONTUL
RO04 INGB 0000 9999 1213 3405 Deschis la ING BANK BENEFICIAR
Asociatia Voluntarilor Galateni
CU SPECIFICATIA AJUTOR REFUGIATI.
Mulțumiri
Și tuturor restaurantelor care ajuta cu mâncare calda zilnic! Va invit sa ii susțineți cum puteți. Va mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *