Mâncare, produse de igiena și medicamente au ajuns la Orfelinatul pentru copii cu probleme psihoneurologicale din Odessa
Suntem aici sa va ajutam!
Zilele trecute am efectuat primul transport direct în Ucraina, la Odessa.
Mâncare, produse de igiena și medicamente au ajuns la Orfelinatul pentru copii cu probleme psihoneurologicale din Odessa. Sunt 102 copii acolo cu vârste între 6 luni și 9 ani. Din motive de securitate copiii au stat într-un bunker in ultima săptămână. Dulciurile primite clar nu pot șterge traumele însă măcar pentru o secunda le pot alina.
A fost un drum lung, presărat cu diferite provocări. Multe, din motive de siguranță nu vi le putem împărtăși, insă, faptul ca putem ajuta direct la sursa ne face sa continuam. Mulțumiri Boston Aide For Ukraine ❤️ pentru toate ajutoarele trimise. O mare parte din ele au fost trimise în diferite locații din Ucraina. Sa știți ca ajutorul dvs face diferența!
Vom continua sa ajutam atât cât putem oriunde este nevoie indiferent de naționalitate.
Daca doriți sa va alăturați eforturilor noastre însă sunteți la distanta, va punem la dispoziție contul asociației :
RO04 INGB 0000 9999 1213 3405 Deschis la ING BANK BENEFICIAR

Asociatia Voluntarilor Galateni

Revolut :0757572533

PayPal : cristimaxims@gmail.com
Cu banii de la dvs , cumpăram combustibil, diverse produse necesare refugiaților sau familiilor nevoiașe, bătrânilor sau persoanelor cu dizabilități. Va mulțumim din suflet pentru suport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *