“Suntem aici sa va ajutam!” este sloganul oficial
"Suntem aici sa va ajutam!" este sloganul oficial. Însă în același timp este și o obligație pe care ne-o asumam zilnic.
La apelul nostru au răspuns nenumărate persoane, atât din țară cât și din străinătate. Gabriela Dumitrescu ne-a trimis o remorca plina cu hăinuțe, alimente și obiecte de igiena personala din Italia. Un domn ne-a trimis alimente și alte produse din USA, Face Bucharest Distribution ne-a trimis 2 paleti de gel antibacterian și lista continua. Va suntem recunoscători pentru toate astea.
Am împărțit centrelor publice pentru refugiați, in frontiera Galați - Giurgiulesti, la centrul de informare, bisericilor care găzduiesc ucrainieni și am împărțit și familiilor nevoiașe din județul Galați o mare parte din alimente. Ajutam pe toți cei în nevoie.
O doamnă îmi spunea zilele trecute ca ne invidiază, ca noi vedem fericirea în ochii celor cărora le donam.
Eu pot spune ca fără dvs, cei care ne ajuta, fără voluntarii care au dormit doar câte 2-3 ore pe noapte, noi nu am putea vedea acea "fericire". Tocmai pentru acest lucru va mulțumim!
Mulțumiri și Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități AMVVD Galati pentru colaborarea cu asociatia noastră. Cu ajutorul lor am putut ajuta foarte multe persoane în ultima perioada. Va invit sa le urmăriți activitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *