“Suntem aici sa va ajutam” un slogan care nu ar fi posibil fără implicarea multora dintre voi.
"Suntem aici sa va ajutam" un slogan care nu ar fi posibil fără implicarea multora dintre voi.
In spatele fiecărui transport in Ucraina stau diferite persoane fizice sau asociații care donează diferite bunuri. Fără ajutorul lor nu am putea continua. Fără aportul lor transporturile umanitare ar fi mai rare, numărul persoanelor ajutate ar fi mult mai mic.
Profit de aceasta ocazie sa le mulțumim tuturor celor care se implica. Le mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri cei mai de preț, AMVVD Galati pentru toată implicarea lor.
Le mulțumim Rotary Club Galati Vigoris pentru rucsacii de supraviețuire, trusele medicale și cărțile și creioanele de la ultimul transport. Sa știți ca au ajuns la destinație cu bine. Din păcate, datorita măsurilor de siguranță nu am putut face poze la Spitalul militar din Odessa.
Mulțumiri multe Gabriela Dumitrescu pentru toate alimentele neperisabile, pentru dulciuri, pentru haine, pături și tot ce ați trimis din Italia pentru refugiați. Mulțumim pentru tot efortul dvs de a sorta și trimite toate coletele.
Mulțumiri Parohia Ortodoxă Liverpool și in special părintelui Voinea Florin pentru toate coletele trimise pană acum. Implicarea dvs chiar face o diferență.
Asociația Banca Regională pentru Alimente Galați este un partener de nădejde în aceste vremuri tulburi. Datorita lor, tone de alimente ajung în bucătăriile unde se gătește mâncare pentru refugiați și familii nevoiașe.
Boston Aide For Ukraine este o alta asociație care se implica activ în criza refugiaților trimițând ajutor din USA, ca să le ușureze viata celor care fug din calea războiului.
Acebo Consultores, S.L. a trimis produse medicale și farmaceutice vitale care au ajuns la Spitalul Militar din Odessa.
Round Table 12 Galati este o sociație care ajuta în mod activ la transporturile către Ucraina prin donații de produse, prin suportul oferit etc.
Pe lângă aceste asociații sunt zeci de persoane care se implica activ și ajuta.
Le mulțumim tuturor voluntarilor pentru timpul lor și pentru implicarea lor. Fără ei nu am reuși sa facem toate aceste acțiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *