Impreuna ajutam refugiatii din Ucraina

Ar putea fi o imagine cu text care spune „объединен поиска украйни. щейпервой тому числ питания границы продуктв харчування кордону до допомога. объединения!!! визначають ефектиенисть нашого обеднання! Asociația Voluntarilor Gălățeni SUNTEM AICI SĂ VĂ AJUTĂM! ми тут, щоб допомогти вам แS” Am început sa strângem donații : alimente neperisabile , pături și produse pentru igiena personala pentru refugiații ce vor fugi din calea războiului și vor ajunge în Galați. Haideți sa fim uniți, considerati ca vreti sa ajutați atunci contactați-ne.
NE PUTEȚI CONTACTA TELEFONIC LA :
0753552251 - Cristina Serea
0755820235 - Andrei catrinoiu
0757572533 - Cristian Maxim
Oamenii sunt minunați când apare un necaz. Am crezut ca pandemia ne va dezbina pentru totdeauna. Ca ne face rai și fără empatie. Dar m-am înșelat amarnic. Oamenii ajuta. Oamenii se mobilizează! Am cumpărat zilele astea hrana, alimente, pampers obiecte de uz personal etc. Au donat prietenii foarte foarte multe pentru refugiați. Oamenii au dat buzna la punctele de cazare cu tot ce au avut. Firmele ofera mese gratuite pe bune. Agentia de turism TST Turistik ne-a ajutat cu transportul gratuit către aeroport pentru refugiați. Restaurante aduc cina și prânz cald la Cămin. Un domn a cumpărat 2 cauciucuri pentru refugiații cu care am fost la vulcanizare . Ucrainienii respectivi erau surd-muti. Și ei și copiii. Prin google translate mi-au povestit ca au fugit din Odessa. Au trecut prin aproprierea unor tancuri care au tras după ei. Norocul lor a fost ca erau la distanta și au reușit sa întoarcă mașina și sa fuga. Atunci au făcut pana. Și au mers pe pana, au tăiat cauciucul și nu s-au oprit pana nu au ajuns la frontiera. Aici la Galați după ce au dormit și s-au liniștit s-au uitat la pagube.
Un alt domn (cel din poza cu pisica) tot surd-mut ne-a scris pe google translate cum ca a apucat sa ia doar pisică din imagine. S-a tras în geamurile și pereții casei și el a fugit cu pisica în brate. Din păcate puii au rămas acolo.
La Cămin C am fost în ultimele zile de dimineața până noaptea târziu. Oamenii vin., dorm, se calmează și cauta soluții după sa plece mai departe la rude.
Va mulțumesc din suflet tuturor pentru ajutor. Ei va mulțumesc. Și mai mult.!!
P. S. Dacă vreți totuși sa le faceți o surpriză frumoasa, puteți aduce mâine mărțișoare la locurile de cazare. Sunt sigur ca ar fi apreciate.
P. P. S. Sa va spun de mecanici care au reparat mașinile lor în mod gratuit? De cei care aduc pizza calda? De cei care aduc alte mâncăruri calde încontinuu? De cei care oferă o masa calda ucrainienilor în restaurantele lor.? Și.. Nu știu cine a adus torturile în seara asta. Însă am gustat dintr-o felie și e delicios! ❤️❤️